Suklaaunelma vartalohoitoelämys SPAkäynnillä

Suklaaunelma vartalohoitoelämys SPAkäynnillä

149,00 189,00 

Suklainen nautinto yhdistettynä SPA hoitoon.
Vaihtoehdot:
1.Hoito alkaa infrapunasaunan lämmössä, jonka jälkeen suklainen kuorinta ja hieronta kuumilla kivillä tai klassisella hieronnalla tehostavat suklaan aromaattisten ja antioksidanttisten ainesosien vaikutusta. Suklainen käsittely rentouttaa mieltä ja pehmittää ihoa.
Erilainen tapa nauttia suklaan lumosta.

2.Suklainen kuorinta ja hieronta kuumilla kivillä tai klassisella hieronnalla tehostavat suklaan aromaattisten ja antioksidanttisten ainesosien vaikutusta. Suklainen käsittely rentouttaa mieltä ja pehmittää ihoa. Vartalohoito jatkuu rentoutumalla suolahuoneessa.
Erilainen tapa nauttia suklaan lumosta.

3.Hoito alkaa rentoutumalla kellunnassa – koko kehon totaalinen rentoutuselämys, josta matka jatkuu suklaanautintoihin.
Suklainen kuorinta ja hieronta kuumilla kivillä tai klassisella hieronnalla tehostavat suklaan aromaattisten ja antioksidanttisten ainesosien vaikutusta. Suklainen käsittely rentouttaa mieltä ja pehmittää ihoa.

Lisätiedot

Valitse

Suklaaunelma vartalohoito – klassisella hieronnalla ja infrapunasaunakäynti, Suklaaunelma vartalohoito- klassisella hieronnalla ja rentoutuskelluntakäynti, Suklaaunelma vartalohoito- klassisella hieronnalla ja suolahuonekäynnillä, Suklaaunelma vartalohoito- kuumakivihieronnalla ja infrapunasaunakäynti, Suklaaunelma vartalohoito- kuumakivihieronnalla ja rentoutuskelluntakäynti, Suklaaunelma vartalohoito- kuumakivihieronnalla ja suolahuonekäynnillä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suklaaunelma vartalohoitoelämys SPAkäynnillä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *