Purentalihashieronta

90,00 

Purentalihasten ongelmat ovat hyvin yleinen vaiva. Kireät purentalihakset voivat aiheuttaa leukaperien ja koko kasvojen alueen kipua ja särkyä, leuan naksumista, päänsärkyä, palan tunnetta kurkussa, tinnitusta jopa huimausta. Purentalihasongelmat ovat usein yhteydessä niska-hartiaseudun kireyksiin.

Kireät purentalihakset voivat johtua bruksauksesta, eli hampaiden yhteen puremisesta ja narskuttelusta tai esimerkiksi purentavirheistä. Stressi saattaa laukaista hampaiden yhteen puremista. Usein hampaiden pureminen tapahtuu yöllä ja aamulla herää leukaperät kipeänä ja kasvojen alue jännittyneenä. Hampaiden narskuttelu kuluttaa hampaiden pintaa ja hammas voi jopa haljeta purulihasten voimasta.

kumihanskaa.

Purentalihashieronta rentouttaa tehokkaasti purentaan osallistuvat lihakset. Purentakiskot suojaavat hampaita narskuttelulta, mutta eivät poista narskuttelun syytä.

Purentalihasten hierontaa voidaan tehostaa fasciakäsittelyllä, akupunktiolla ja vyöhyketerapialla tarpeen mukaan.

Hoidon tehostuksena on Bemerhoito.

Ensimmäisellä hoitokerralla tehdään alkuhaastattelu ja alkututkimus.

 

Kuvaus

Purentalihasten hieronnassa käsitellään niska-hartiaseudun aluetta, kasvojen ja pään alue ja purentalihakset poskien sisäpinnoilta. Pahimmat kireydet ovat usein suun sisäpuolella. Poskien sisäpintojen hieronnassa käytetään hygieniasyistä kumihanskaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Purentalihashieronta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *